Svårt med kommunikationen.

Jag vill säga er att det är inte kul att bli stirrad på på jobbet. Stirrad på sådär som "oj vad du är exotisk!" Stirrad på när man irrar omkring backstage och försöker förbereda sig för show, kollar så att man har alla peruker och kostymer på plats, samt försöker sjunga upp samtidigt. Då är det inte så kul med folk som får förbi, stannar, backar och ställer sig och tittar.

Men det är inte heller särskilt kul att upptäcka att personen som stirrar inte kan någon engelska över huvud taget, och alltså inte förstår när man försöker fråga vad det är han vill, och på så sätt få honom att sluta stirra och göra en obekväm.

Och det är verkligen inte kul att till slut behöva gå till personens chef och be honom hjälpa till med kommunikationen. Man känner sig som nån slags överklassdiva som inte vill befatta sig med pöbeln. När det enda man egentligen vill är att kunna irra runt backstage utan att känna sig uttittad, alternativt äta sin middag utan en man som smyger runt bakom busken vid ens bord. Samt att kunna prata med honom själv, istället för att skicka nåt slags sändebud. Det känns ovärdigt och äckligt.


Kommentarer
Postat av: Thom Cover

fantastiskt bra skrivet. tack för att du skrev det,

2012-06-24 @ 08:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0