Juldagens slut, annandagens början

sitter här alldeles i slutet av juldagen och borde sova men ska bara skriva lite först. och surfa lite. här hos storasyster yster måste man gå till sängs tidigt så att man får någon sömn. för allt som oftast knackar det en liten saga på dörren och säger hallå? hallå? elika? sådär vid halv åtta-snåret. i morse lyckades jag dock somna om, min kropp verkade verkligen behöva sova, för med öronpropparna istoppade sov jag till kvart i elva! så himla skönt, har inte kännt mig riktigt utvilad på länge känns det som. eller jo, i helgen hos jonas, men hur som helst så händer det inte så ofta. så jag ska snart sova!

julafton gick bra. behövde inte oroa mig och gjorde det heller inte tror jag. fast jag bet en del på naglarna, så omedvetet oroade jag mig kanske lite. men bara lite iaf. o det var så mysigt att fira med elin o hennes fina lilla familj, och roberts familj som är så snälla och härliga! fast lilla elsa fick spader på allt ljud och alla intryck till slut o bara skrek o skrek. men när vi kom hem sansade hon sig igen o blev lugn o beskedlig. små barn ska nog inte vara för länge i för stimmiga miljöer kanske. bra att veta till den dag då man själv får ett litet ett. bra överhuvud taget att öva lite på syrrans ungar, det är mycket man inte vet när det gäller småbarn, som man liksom snappar upp här.

nu ska jag ringa jonas, sen soooova... godnatt.

God Jul!

Jag är kass på att blogga, men nu skriver jag iaf God Jul och ha det fint och underbart! Jag är hos storasyster med familj och om jag var dålig på att blogga innan så blev jag sämst nu, för nu upptar Saga och Elsa all min tid och uppmärksamhet! De är så underunderbara!!!!!!!!!!!! Snart är det Kalle och vi ska iväg till släktfirande, så hej då!

varför packar jag inte...?

ja det kan man verkligen undra. jag lider av någon slags packfobi. så fort det är dags att packa hittar jag femtusen andra saker som jag måste göra. o så sitter jag där o panikpackar o tar med mig för mycket men inte det jag egentligen tänkte ta med mig. så blir det. i princip alltid. men jag ska, snart. ska bara... jag vet inte vad jag ska bara, jag ska bara nåt. skriva lite här.

jag har världens sötaste systerdöttrar!!! åh de är så underbara att jag bara dör.. har fått julkort som jag tittar o tittar o tittar på. jag vet att det låter löjligt o att det inte är intressant för nån annan än mig men det spelar ingen roll. jag älskar älskar älskar dem!!!

för övrigt är jag trött. hade personlig kris igår kväll o pratade med jonas länge. känns bättre idag, men sömnen fick lida. så jag borde PACKA o gå o lägga mig. jag ska jag ska jag ska! jag är min egen mamma, liksom...

imorgon = julfest på skolan. blir nog kul. hoppas iaf att den blir bättre än den förra festen, som jag tyckte var rätt trist. vi ska spela en låt med klassen, det blir spännande, vi har inte repat ihjäl oss direkt. o sen får man se. jag ska konstigt nog spela tvärflöjt i bandet som kompar dans runt granen oxå... vet inte riktigt hur det gick till. små grodorna, på tvärflöjt. hej hemslöjd o loge. fast lite mysigt är det på nåt sätt.

snart är det jul alltså. lite ångest, lite förväntan. blandat. det är svårt att vara odelat glad.

men på fredag åker jag till jonas! där är det odelad glädje. odelad glädje är dubbel glädje. word.

dags. att. packa. hej. då.

måndag kväll..

...och jag har så mycket att småle åt! sanna har varit här och ätit middag och förgyllt min kväll, i helgen har jag fått träffa jonas, saga, elin och elsa! helt fantastiskt. min syster har så fina fina barn!!!! o jag har en fantastisk man. jag småler inte, jag storler.. lyckan är till för att njutas o kännas.

så himla himla trött... skolan tar verkligen ut sin rätt, jullovet som stundar är välbehövt! måste gå o lägga mig snart. kan lätt kännas som att man är en liten tant när man går o lägger sig kl tio.. men men, jag kanske är en liten tant.. trött är jag iaf.

kollade på blondinbellas blogg nyss. shit alltså. har aldrig läst eller tittat på den innan, det är ju helt vansinnigt vilken aktivitet som pågår där! bilder, inlägg, kommentarer, herre jesus.. o det sista jag hörde, innan idag alltså, var ju att hon skulle lägga ner bloggen, men det verkar inte ha skett. eller så blev det en kort paus. jaja, hoppas det går bra för henne iaf, o att hon lyckas behålla åtminstone en fot på jorden, det verkar svårt så som det snurrar i hennes värld, som det verkar utifrån iaf.

nu är det sovdags. godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0