Bara lite...

Bara lite lite blogg. För jag har inte tid! Har flyttat hem till kära gamla Göteborg idag, och det är alldeles fantastiskt, trots att regnet öser ner ute. Det gör inget! Det är götet! Just nu håller jag på och försöker homestyla mitt hem lite, inför de bilder jag ska ta, som ska ut på byta-lägenhets-sajter. Vill få bytt den här lilla fyrkanten snart, och nu när jag äntligen är hemma igen så kan jag ta lite fina bilder och lägga ut. Undrar om man kan ta bilder som får lägenheten att verka större...? =)

Imorn börjar jobbet! Man får frukost där, det verkar vara ett bra ställe. Fast jag dör ju om jag inte äter inom åtta minuter från att jag vaknar typ, så jag äter nog kanske hemma. Men ändå, tanken är ju god, och man kan ju ta sig en kopp java om inte annat. För er som missat detta dricker jag numera kaffe. Med tre fjärdedelar mjölk. Gött.

Nu! Stajling av mitt hem. Skulle ha haft Elin här, hon är grym på sånt. Varför bor du inte här!? Nu är ju Ella snart här oxå, skulle passa bra om ni flyttade hit!

Jaja, drömma går ju.


Snart slut

Nu är det snart slut här i Vimmerby! Känns konstigt och skönt, fast ganska overkligt. Fattar inte riktigt att verkligheten ska börja på måndag. Men det gör den, med besked! Redan på tisdag börjar jag ju på mitt nästa jobb, och det är nog det som känns mest overkligt! Men, det löser sig nog när jag kommer dit. Mats, som hjälpte mig få jobbet och som jobbat där ett tag, säger att jag inte ska stressa upp mig, så jag försöker låta bli. 

Här hemma flyttpackas och städas det, Jonas har precis åkt iväg med sitt flyttlass, och på lördag kväll packar vi som ska till Götet in våra grejer. Åååååhh, det ska bli så skönt att komma hem! Vara i Göteborg hur mycket som helst, kunna träffa alla som jag knappt sett i sommar, och ha det gött.. Längtar hem nu! Snart, snart snart.  


Efter en jobbdag!

Idag har jag jobbat, sen åkt iväg och grillat med Jonas och några vänner, mycket härligt! Jobbet gick fint, även om det nog var lite väl varmt och soligt väder för att jobba vissa stunder, men hellre det än regn. Det är ju bara det att man har ganska heltäckande och varma kläder på jobbet, så svetten lackar verkligen om solen ligger på. Men sen åkte vi som sagt och grillade, alldeles vid en sjö, och badade och myste. Det är så himla skönt att det blivit sommarvärme igen! Det kändes ett tag som att det var höst på gång redan och det är ju en lite deprimerande tanke, jag vill ju att sommaren ska försöka vara ända in i september! Eller i alla fall augusti ut. Och det verkar den ju kanske göra nu då, så hoppas hoppas och heja heja!

Min storasyster la upp så himla fina bilder på sina barn idag att jag nästan smällde av. Jag saknar dem och henne så himla mycket! Finge jag önska mig något här i livet så vore det att även Elin med famlij flyttade till Götet nu i höst. Gud vilken lyx, att ha båda mina fina systrar hos mig hela tiden! En önskedröm, men ändå.

Nu ska jag sova. Har ju blivit pensionär och går och lägger mig tidigt varje kväll och sover dessutom länge. Borde vara bra för rösten, som är lite kass sen typ två månader tillbaka. Jävla Undis. Hon skriker sönder mig. Jaja, hon är härlig att spela oxå, så himla skönt att få vara lite galen och hur som helst för första gången nånsin. Får ju alltid spela den stora, trygga, lugna kvinnan annars. Undis är lite mer lös i kanten och kan göra vad som helst. Jag gillart.

Efter en solig dag

Det här inlägget kan nog bli aningens mer positivt än det förra.. =) Idag och igår har jag varit ledig och vi har haft sol sol sol, och det gör mig så himla glad! Jag älskar när solen skiner och man verkligen får känna att det är sommar! Svensk sommar är ju underbar när den är här, men då vill man ju inte att den ska molna eller regna bort. Och det har den inte gjort heller i år, men nu under juli månad har vi haft lite otur med våra ledigheter och haft mest dåligt eller halvdant väder. Men så nu kom det vi väntat på! Två dagar vid sportstugan, (som stället kallas för att en frisksportsklubb håller till där, och som är en sjö, en gräsmatta, en brygga och frid i ett härligt litet paket), har jag fått och nu sitter jag och känner att solen nog har tagit lite i ansiktet idag. Älskar verkligen sommaren.

I övrigt så är det snart slut här, september och jobbet på svenska kyrkan som rytmikpedagog närmar sig med stormsteg! Och jag har inte riktigt börjat planera än, för jag vet inte vad jag ska göra. Mats, som jag ska jobba med, ska visa mig och vi ska ses nästa vecka. Hoppas att det inte blir för stressigt nu under de sista veckorna, vet ju inte alls än, hur mycket som behöver förberedas. Har laddat hem två uppsatser om barnrytmik iaf, så att jag kan läsa in mig lite på ämnet innan jag och Mats träffas.

Ser verkligen fram emot en höst i Göteborg!! Det ska bli så härligt att komma tillbaka, och spännande med nytt jobb. Gillar verkligen att det inte är heltid heller, så att jag har tid att skriva låtar och försöka boka in spelningar. Sen så har det dykt upp en annan sorts jobbmöjlighet oxå som jag hoppas jättejättemycket på, inför våren, men det får jag skriva mer om när det är klart, om det blir av. Men ni som gillar mig, håll tummarna för mig!

Sist men inte minst så blir det distansförhållande i höst igen. Vilket känns tråkigt, men eftersom jag vet att Jonas egentligen hellre bor i Stockholm (om det bara hänger på staden alltså, och inte på oss två) så gläds jag ändå för hans skull. Det blir såklart jobbigt att pendla igen, men vi har ju gjort det i ett helt år tidigare, så det ska väl gå. Anledningen är att Jonas har fått ett jobb på Dramaten, där han tidigare sjungit i Romeo & Juliakören, och deras körledare som oxå är producent på Dramaten, ringde och bad honom vara med i en föreställning, som biroll/sångare/statist tror jag. Och det verkar ju roligt, och dessutom så har han ju inget jobb i Göteborg, så det vore ju dumt att inte ta det såklart. Så vi får börja älska SJ igen och ta vara på de stunder vi får tillsammans! Och verkligen ta vara på de dagar vi har kvar innan vi slutar här. Älskar ju att bo med honom....

Det här känns lite som en uppsats över mina senaste förehavanden, men strunt samma, jag har inte så mycket mer att komma med idag. Förutom att livet känns gott. Jag tänker en hel del på A och att han faktiskt inte finns längre, men numera kommer det mest ljusa minnen som jag kan tänka på utan att bli ledsen. Kanske har jag börjat acceptera det här nu. Denna konstiga, konstiga verklighet som blev vår helt plötsligt den 7 april i år.

Men som sagt, livet känns gott idag, jag motar bort irrationella dåliga samveten som försöker smyga sig på ibland, jag fokuserar på mig, det goda i mitt liv, att jag har Jonas som är ett så stort ljus i mitt liv, och fina saker som händer och som ligger framför mig. Jobb, en lillasyster som flyttar till min stad (välkommen kära kära du!!!!!) alla fina vänner jag har och Elins fantastiska vackra barn. Herregud, det finns så mycket som är bra! Vilket sentimentalt slut... Men men, så blir det när man skriver det som dyker upp i hjärnan och fingrarna.

RSS 2.0