Hem!

Imorn kommer jag hem! Göteborg, Guldheden, hem ljuva hem.

Sound of the 70's

Alltså dagens coverband, Sound of the 70's, är hur grymma som helst! OCH jättetrevliga killar som man kan samtala med istället för bli förbannad på. Det är skilland på folk och folk. Eller, folk och divor. Gött att gårdagens diva är borta. Sjukt att man kan bli sån...

Nåt annat som är grymt är att min lillasyrra inte bara har fått en egen lägenhet, utan även gått vidare till andra dagen på Wendelsberg! Gött syrran, jag tror på dig. Som fan. Känns som att det skulle krävas en gemensam hjärnblödning hos lärararna/juryn för att de inte ska ta in dig. Du är ju grym!

Annars då? Jo tack, jag ser fram emot att lämna blod på måndag. Som kvinnfolk får man lämna max var tredje månad, och jag har ju dessutom varit utomlands, haft ny kille o sånt, så jag har inte fått lämna på ett bra tag. Men nu! Nu finns inga hinder så nu ska här tömmas! (Läs, jag har ingen jävla kille och lever och verkar i Svedala) Om jag inte har för lite järn vill säga, jag har ju det ibland. Ok, hur intressant tror jag att det här är för er att läsa om liksom? Kanske skulle skriva om det till en kontaktannons istället? Det är ju det jag vill gnälla över egentligen. Att jag får lämna blod för att jag har manstorka. Jädrar anamma. Men nej, det blir ingen kontaktannons. Det blir påhittad lycka över att få lämna blod på måndag. För det är ju fint att göra. Och, jag får en frukostskål för besväret. Aldrig fel.

Jaja, nu ska bandet snart tas av, och det är det speakern Erika som gör serrni.

Hallå!

Nu är jag ute på sjön och det är fint som snus! Förutom en divig gästartist som tror att han är en stjärna fast han typ är en avdankad Elvisimitatör. Inte ok. Men han gitarrist var helt sjukt grym. Det är så coolt med folk som är så bra på nåt. Jädrar anamma. Men, hans kollega, själva gästartisten alltså, tog ju ner intrycket en hel del.. Tacka vet jag vårt husband Spotlight, det är fina killar det! Här och nu och härligt folk som gör det de ska med glädje och är grymma människor till vardags. Me like.

Snart är den här dagen slut och då ska jag sova. Det ska bli gött det.

Passar även på att gratta lillasystern till hennes första förstahandskontrakt! Herreje vad härligt för henne! Tjo! Grattis Ella!

Sov gott kära ni.

Hamnstaden Göteborg vaknar till liv och ja...

img_2589 (MMS)

Hamnstaden Göteborg vaknar till liv och jag är uppe tidigare än på länge. I helgen är det Stena Saga och jag och det är så skönt att längta till jobbet! Så nu tar jag färjan till Danmark och kliver på!


Jag och mina systrar gör cosmopolitans i b...

img_5714 (MMS)

Jag och mina systrar gör cosmopolitans i brist på Veronica Maggio Liseberg var fullt, skam går på torra land!


Wolfgang. Han hade lederhosen och filmade ...

img_0090 (MMS)

Wolfgang. Han hade lederhosen och filmade hela spelningen med kameror gamla som gatan men även bra som satan. Jag ska få filmen. Lyllos mig. Danke Wolfgang!


Deutschland ist sehr schön.

img_8667 (MMS)

Deutschland ist sehr schön.


Man blir även glad när man får träffa en v...

img_9604 (MMS)

Man blir även glad när man får träffa en vecka gamla Henning. Jesus Amalia vilken fin unge.


Man blir glad i Tyskland! Särskilt när sol...

img_4816 (MMS)

Man blir glad i Tyskland! Särskilt när solen skiner och man ska sätta sig på en äng.


Den lokala frukt- & grönsaksbutiken.

img_0706 (MMS)

Den lokala frukt- & grönsaksbutiken.


Den här vägen går man när man ska till aff...

img_8231 (MMS)

Den här vägen går man när man ska till affären och handla i Ottensee. Bara så ni vet.


SMS-inlägg

img_1490 (MMS)


Lite mera av vackra Ottensee, byn vi bodde...

img_5955 (MMS)

Lite mera av vackra Ottensee, byn vi bodde i! Ljuva lantliv, det var gött för stressade stadssjälar!


Gatan som vi bodde på. Den var grön!

img_0888 (MMS)

Gatan som vi bodde på. Den var grön!


Tack Tyskland!

Nu är jag hemma! Ich bin zurück och har haft det helt fantastiskt! Jag har tagit en massa bilder med telefonen som kommer sen, i mms-inlägg för jag har inte fattat hur man lägger in bilder på datorn än från min iPhone, men det är inte det vi ska prata om nu. Utan nu ska vi prata om att Jan Graf är en helt fantastisk människa som har ordnat den här lilla turnén åt mig, där jag har fått sjunga på diverse ställen, för härliga människor, som alla lyssnat precis så som man alltid önskar sig att folk ska lyssna på visor, trots att de inte förstått ett ord av vad jag sjungit! Tack Tyskland och Jan för att jag fått göra det här, det är nåt av det bästa som har hänt. Tänk, att det faktiskt hände. Att jag åkte till Tyskland och sjöng mina visor för dem och de gillade det. Fatta. Det här ska jag minnas i hela mitt liv förstår ni. Jag ska även minnas att Johan Gund följde med och förgyllde resan och min musik. Världens bästa pianist. I alla fall för mig. Das ist optimal für Erika så att säga. Nu ska jag ge er en bild. Och så kommer det bli bak och fram eftersom det här inlägget kommer efter bilderna sen, i själva bloggen. Men det känns som en petitess. Hej så länge. Tchüss som vi säger da drüben.

Danmark är det nya Irland, jädrar anamma v...

img_9325 (MMS)

Danmark är det nya Irland, jädrar anamma vad grönt det är! I övrigt inga jämförelser då jag upplever Danmark genom tågfönster och inte genom först fullt folk och fä på Cypern och sedan genom livet på hästgård. Men grönt är det.


Jobbar!

Hej! Jag jobbar mycket och intensivt nu när jag är på båten, och imorn åker jag till Tysklaaaaaand! Så då lär jag ju inte få pris för årets bloggerska heller, men kanske efter, när jag kommer hem!? För då ska jag minsann ge er alla juicy details! Men nu ska jag sjunga med ett dansband! Hörs snart!

Vårens framfart kanske är svår att se på d...

img_9391 (MMS)

Vårens framfart kanske är svår att se på den här lilla bilden men det är i alla fall makalöst att få vakna här varje morgon.


Kollar ni noga så ser ni här en tvättäkta ...

img_7386 (MMS)

Kollar ni noga så ser ni här en tvättäkta timewarp! För killen har en bergssprängare. Som han spelar hög musik ur Yo.


Kolla! Äntligen har mina favoritspringskor...

img_5927 (MMS)

Kolla! Äntligen har mina favoritspringskor och jag hittat varandra! Rosa, utprovade för mina fötter och alldeles underbara och livsglädjehöjande! Yay!


Gud vad jag älskar mina systrar. På alla s...

img_1955 (MMS)

Gud vad jag älskar mina systrar. På alla sätt, alltid, villkorslöst och på ett sätt som inte går att jämföra med nåt annat.


Ryggen.

Alltså, det här med att min rygg gör uppror när jag inte har tränat den på TVÅ dagar, det känns inte helt ok! Jag vill inte vakna med ryggvärk, det suger. Men, det är väl bara att bita i äpplet helt enkelt och försöka träna så ofta jag kan.. Idag ska jag i alla fall dansa, så imorn bitti kanske jag får sova ut.
Men! Imorn bitti är det ju å andra sidan melodikryss kl 10, så då blir det ändå ingen sovmorgon. Ljuva melodikryss!
Det säger kanske en del om min dygnsrytm att kl 10 inte anses som sovmorgon längre? Eller så säger det att jag funderar på att gå ut lite grann ikväll!
Ok, det här inlägget säger att jag inte har en enda intressant tanke att dela med mig av idag. Återkommer när hjärnan har kommit igång.

En annan är vänner som bjuder in till spon...

En annan är vänner som bjuder in till spontanhäng! Linnéterassen, here I come!


Det finns olika sorters lycka. En underbar...

img_2508 (MMS)

Det finns olika sorters lycka. En underbar sort är när man har hittat nytt andrahandsporslin att förgylla sitt hem med!


Paul, a.k.a Palle

Jag har tänkt över det här nu. Och bestämt mig för att det här är för roligt för att inte publicera. Så här kommer en liten mailharang som en man vid namn Paul har skickat till mig på Facebook. Jag känner inte Paul, har aldrig träffat honom och hoppas innerligt att jag aldrig kommer göra det. De första två kom med 50 minuters mellanrum. Sen tog han en paus på fyra dagar, innan de nästföljande två kom, inom loppet av fyra timmar. Och, jag fattar ju att det är lite elakt att lägga ut nåt sånt här på sin blogg, men min åsikt att det här är komiskt och att Paul uppenbarligen är lite av en sexistisk gris gör att jag inte känner mig så himla elak ändå. Skickar man sånt här till vilt främmande kvinnor får man skylla sig själv.

1.
hej snygging.
vill du bli min heta facebookvänn? Du ser jäkligt söt o trevlig ut.Dig hade man inte tackat nej,man hade tagit dig med storm.
puss palle
p.s. tycker att blondiner är super sexiga.

Tack Palle! Jag tycker att sär skrivningar är super sexiga.

2.
hej.
vad snygg du är,jag får hoppas att du singel,för de är jag,så du skall
bara veta,att jag tycker du är både sexig o snygg,jag tycker om fruntimmer som har ljust hår.Jag hade inte tackat nej o haft en vild
kärleksnatt med dig,så skulle du varit klädd i sexiga underkläder,som man hade kunnat ta av på dig.
pussar palle.
p.s. DU ÄR VÄRKLIGEN I MIN SMAK.

Palle, du är VÄRKLIGEN INTE I DET HÄR LJUSHÅRIGA FRUNTIMRETS SMAK. Vilket alltså är anledningen till att hon inte svarar. Men skam den som ger sig:

3.
hej.
kan vi bli facebookvänner,för jag tycker du är sexig.
palle

Jahaaaaa, du tycker alltså att jag är sexig?! Det hade jag inte fattat. Bring it on!

4.
hej.
vill du bli min vänn på facebook?
palle

Palle verkar ha fattat att hans fiskande sexstil inte går hem, men han ger inte upp, utan tar ner det ett par hekto. Dessvärre har han ju redan outat sig själv som ett äckel så... Nej Paul, jag vill inte bli din vänn på facebook.

Hur tänker man när man gör nåt sånt här?! Vad har Paul för kvinnosyn? Har det här någonsin fungerat för honom, har han fått sig nån het natt nånstans med ett ljushårigt fruntimmer, eller vad är det som gör att han beter sig såhär? Det övergår mitt förstånd, och jag har givetvis inte svarat utan anmält och blockat honom. Jävla äckel. Sluta dregla, skaffa ett liv.


Ordningen är återställd på Wavrinskys plat...

img_0463 (MMS)

Ordningen är återställd på Wavrinskys plats! Jag låter gärna mina fina gummistövlar leva ett isolerat inomhusliv, solen äger.


Jag fattar att det är ointressant men jag ...

img_6645 (MMS)

Jag fattar att det är ointressant men jag är så exalterad över min lunch att jag struntar i det! Halloumi, champinjoner och avocado/äpple & bönsallad. Nu kör vi.


Kolla!

img_3614 (MMS)

Kolla!


För den som vill kommer här en bild för jä...

img_0916 (MMS)

För den som vill kommer här en bild för jämförande studier mellan nu och sist jag tog en morgonbild. Hm.


Jaha?! Snön ligger vit på markisen som det...

img_8817 (MMS)

Jaha?! Snön ligger vit på markisen som det brukar heta. Jag drar ner rullgardinen en stund till tror jag.


Och ibland ser man ut såhär!

img_8831 (MMS)

Och ibland ser man ut såhär!


De två sista för idag! Ibland ser man ut s...

img_1593 (MMS)

De två sista för idag! Ibland ser man ut såhär på mitt jobb...


Ok, jag har fått lite bilddille men kolla ...

img_3279 (MMS)

Ok, jag har fått lite bilddille men kolla vilken utsikt vi hade från båten en kväll!


Och så jag i solen på påskafton. Det var e...

img_6863 (MMS)

Och så jag i solen på påskafton. Det var en dag att minnas det. Ljuva sol, lämna mig aldrig.


Lite vårbilder kan ni oxå få. Tulpaner all...

img_4987 (MMS)

Lite vårbilder kan ni oxå få. Tulpaner alltså, jag vill alltid ha dem i mitt hem!


Hörrni! Jag bloggade lite dåligt förra vec...

img_8936 (MMS)

Hörrni! Jag bloggade lite dåligt förra veckan, men här kommer en bild på mig och ljuvliga Eva på mitt jobb! Ute på däck i aftonsolen, sämre kan man ha det.


Bakisheten har gått över

Nu mår jag bättre och har inte längre en depression. Skönt ändå, att det går över med att tröttheten och alkoholen går ur kroppen. Nu ska jag sova och ladda för spinning imorn bitti! Pulsmätare is the shit. Godnatt.

Bakis

Att vara bakis är sannerligen ingen dans på rosor. Den där obestämbara obehagskänslan, den suger verkligen. Ska försöka bota den med choklad nu. Får se hur det går.

RSS 2.0