Särö

Nu åker jag snart till Särö! Hotellet Säröhus förvandlas en gång om året till vismekka tack vare dess ägare som är visanhängare sedan många många år tillbaka! Detta resulterar i så mycket bra att man inte vet vart man ska börja... Vi får alltså bo på hans härliga hotell till en mycket billig penning (som vi från vår klass dessutom använt klasskassan till = gratis för oss!!) och njuta av poolerna, bubbelbadkaren, den fantastiska maten, massa sång och poesi, träffa gamla och nya vänner, och bara ha det sjukt gött i dagarna tre... Ååååh vad jag ska njuta! Och ta ett glas vin eller fyra. Mums! Men först! Fika på stan!

Jo just det, jag har varit på audition idag och det gick jättebra! Nu håller vi tummarna. Med lite skräck i magen! Ojojoj. Hej hej

i matfors

Jag är i Matfors, den lilla lilla orten utanför Sundsvall där min storasyster med familj bor. Och det är underbart! Älskar deras små barn, (som Saga mycket observant har noterat: "Erika älskar mig jättemycket") och att det är så lugnt och skönt här! Ska dock försöka ta mig tillbaka till Götet under dagen, har en del att göra inför tex fredagens audition, och har börjat med att tradera till mig en biljett härifrån till Sthlm, nu gäller det att fortsätta på samma bana och komma hela vägen hem!

Har haft förvånansvärt lätt hjärta de senaste dagarna och det glädjer mig. Det kommer och går men jag hoppas att det är uppåt nu. Så att jag slipper backa tillbaka till träsket som är så svårt att vara i. Man vet ju inte, men jag njuter av känslan just nu iaf, att det känns ganska lätt. Så kanske jag är starkare när det blir jobbigt igen. Fortfarande är det ju så att så fort jag gråter över något annat (tex förlossningsvideo från Elsas födsel) så kommer det en större, jobbig känsla, men den stannar inte så länge iaf...

För övrigt är jag så fantastiskt glad över alla fina människor som jag har i mitt liv! Jag har många många kvar, och det är skönt att tänka på. Ska njuta av några av dem under resten av min lediga vecka, som var välbehövlig i mitt liv!

Line, jag kan inte göra den där utmaningen igen, inte nu iaf. Det finns inga fler maträtter på E.

Utmaning!

Trodde jag var färdigbloggad för idag men så läste jag min storasysters blogg och detta kan ju inte annat än liva upp humöret! (och det behövdes ju, för den som läst mitt förra inlägg...)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Erika
2. Ett ord på fyra bokstäver: Etui
3. Flicknamn: Emelie
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Estradpoet
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: Eftermiddagskjol
8. Mat: Emuäggröra
9. Sak i badrummet: Epilator
10. Plats/stad: Eritrea
11. En orsak att vara sen: Elavbrott hos SJ
12. Något man skriker: Eeeengland! (om man är Engelsman och tittar på fotboll alltså)
13. Film: En prins i New York
14. Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band: Escada
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Elm street
18. Bil: Excalibur
19. Sång: Evighet, Carola

Herregud, jag känner typ inga som bloggar och som dessutom läser min blogg... Jag utmanar Line och Josefin. Sen vet jag ingen fler så jag medutmanar Ellinor, fast du behöver väl bara skriva en eftersom Elin nyss utmanade dig.. Samma gäller för Liah. Jag borde verkligen marknadsföra min blogg mer! Lycka till!


I tider av kris

När man befinner sig i en kris, som jag ändå tycker att jag gör just nu, är det så skönt att ibland bara få spy galla på nåt helt annat än det man egentligen känner nåt inför. Förlösande liksom. Det tänker jag göra idag, och jag har två mål!

1. Varför varför varför får idioter som Carolina Gynning och Katrin Zytomierska medieutrymme? De verkar helt jävla blåsta och står inte för en enda sund sak utan uppmanar till bantning, självutplånande och att unga kvinnor ska göra allt de kan för att passa in i de mallar som samhället och media satt upp. Det är så jävla jävla dåligt! De borde hålla käften om de inte har nåt bra att säga och inse sina möjligheter att påverka unga människor. Om det är så att de inser detta och ändå sprider pest över internet och all annan plats de får, då är de ju helt sjukt dumma i huvudet. Man får inte göra så. Man får inte medvetet vara en dålig förebild. Fast det är klart, de kanske inte fattar hur sjuka de är. De kanske tror att det är så här det går till. En kvinna får vara på ett enda sätt, annars är hon inte värd att kallas kvinna eller att lyckas. Fan oxå. Jag borde få mediautrymme, inte de!

2. Varför varför varför jobbar man med service om man inte vill det!? Den här frågan kanske borde passera vår omåttligt inkompetente statsminister som sett till att alla måste jobbajobbajobba oavsett med vad, och som gör att folk hamnar på fel plats, mår dåligt på sina jobb och känner sig tvingade att jobba när de är sjuka. (läs: Erika idag tex) Men, åter till ämnet. Folk som hatar sina jobb. Det tror jag nämligen inte att Reinfeldt gör. Han älskar nog att dra ner Sverige i konsumtions- och marknadssamhället som kommer förstöra för alla som inte har det bäst. Fan, jag kunde inte hålla mig, avvek från ämnet igen... Hur som helst så spatserade jag idag in på Löplabbet med avsikten att köpa joggingskor. Och jag har varit runt på ett par andra ställen, där skorna är billigare, men inte tyckt att jag fått rätt hjälp, så nu tänkte jag att jag går till det dyra, men bra stället, där man får service! Så var icke fallet.. Jo, på ett sätt så hjälpte hon mig. Hon gjorde allt hon skulle, men när jag kom med frågor och ville ha fler alternativ, så ställde hon sig med armarna i kors (bra försäljargest!) och sa "det är väldigt svårt för mig... bla bla bla" med en obekväm och sur min... Bra försäljare! Och jag VET att mina frågor är dumma, men jag vill inte köpa skor för 1500 kr som jag tycker är fula! Jag vill inte det. Det måste finnas ett par skor som både passar min fot, mitt löpsteg och som inte är fula! Men, inte enligt henne. Men det är inte det stora problemet, det stora problemet är ju att hon får mig att känna mig dum och som att jag kommer med en helt orimlig förfrågan, och borde veta bättre typ. Henne vill jag inte köpa några skor av. Jag ska gå till Löp- och Skokliniken istället. Där vet jag att det är trevliga, likaväl som kunniga. På Löplabbet är de tydligen bara kunniga. Nej, sura oxå, ursäkta.

Så, nu har jag gnällt färdigt. Gud så skönt.

Imorgon

Imorgon ska min mamma opereras och jag har inte tillräckligt många tummar... Jag vill hålla fler än två! Hon är lugn som en filbunke verkar det som och oroar sig inte, men jag tycker det är lite otäckt. Det måste måste måste gå bra. Det måste det.

I övrigt händer det ju mycket i livet som vanligt. Och kontentan av det hela just nu är att inget längre är som vanligt. Allt är ovanligt och konstigt igen. Mer än så orkar jag inte skriva om det just nu.

fan

fan fan fan fan fan. jag vill inte det här.

RSS 2.0